HP Current Affairs 2016 8 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for HP Current Affairs 2016 exam

Q:1) Himachal Pradesh State Government launched initiative to empower women for raising standards named as __

Answer: 
A

Q:2) How many DIETS are there in H.P.

Answer: 
B

Q:3) In which District of Himachal Pr Pradesh to produce Sugar beet

Answer: 
C

Q:4) Who is food and civil supplier Minister

Answer: 
B

Q:5) Who is Founder of Chamba State

Answer: 
B

Q:6) who is the first C.M. of H.P.

Answer: 
A

Q:7) Who is Forest Minister of Himachal

Thakur Singh Bharmouri is current forest minister of Himachal

Answer: 
D

Q:8) Who is the Governor of the Hiachal Pradesh

Acharya Dev Vrat is the current Governor of the Hiachal Pradesh

Answer: 
A