Current Affair September 2018 233 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for Current Affair September 2018 exam

Q:1) Name the company which plans to enter into coconut processing and marketing for helping the famers.

Answer: 
C

Q:2) Asian Yoga Federation organised the 8th Asian Yoga Sports Championship in __________.

Answer: 
C

Q:3) India ranks _________ on Economic Freedom Index.

Answer: 
B

Q:4) Who is newly appointed as the chief of Border Security Force (BSF) ?

Answer: 
D

Q:5) The 13th International Silesian Women's Boxing Championships held in which of the following ?

Answer: 
A

Q:6) What is S in SATAT ?

Answer: 
B

Q:7) Who is the chairman of HPCL ?

Answer: 
B

Q:8) Which country will host EURO 2024 ?

Answer: 
C

Q:9) Who is the head of Lokpal search committee ?

Answer: 
B

Q:10) Sabrimala Temple is located in ______.

Answer: 
A

Q:11) 25th September is observed as Antyodaya Diwas to mark the birth annivesary of ________.

Answer: 
A

Q:12) Jasdev Singh who passed away recently at the age of 87 was a ________.

Answer: 
A

Q:13) Jasdev Singh who passed away recently at the age of 87 was a ________.

Answer: 
A

Q:14) The 4th edition of India International Science Festival will be inaugurated in which city ?

Answer: 
C

Q:15) India will organise 'Gandhi March' in which of the following country ?

Answer: 
C

Q:17) First General Assembly of International Solar Alliance to be held in ________.

Answer: 
B

Q:18) Ibrahim Mohamed Solih is a president of which country ?

Answer: 
C

Q:19) World Tourism Day is observed on _____.

Answer: 
C

Q:20) For which contribution Narendra Modi, Emmanuel Macron selected for UN's highest environmental award ?

Answer: 
A