Current Affair August 2018 73 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for Current Affair August 2018 exam

Q:1) Who is the chief of UN?

Answer: 
A

Q:5) Which Scheme has been approved by cabinet of Ministry of Earth Science ?

Answer: 
C

Q:6) How much amount is approved by NMCG for cleaning the river and its bank?

Answer: 
B

Q:7) International Day against Nuclear Tests is observed on

Answer: 
B

Q:8) Where is the head HQ of ASEAN ?

Answer: 
A

Q:9) Which country is head of ASEAN 2018?

Answer: 
C

Q:10) Kyat is currency of which country ?

Answer: 
B

Q:12) Where has the external Affairs Minister Sushma Swaraj inaugurated a 'Jaipur Foort' camp on 27th August, 2018?

Answer: 
D

Q:13) The odisha government has launched which programme to identify young talents?

Answer: 
A

Q:14) which country's team has won the FIFA U-20 Women's World Cup France 2018?

Answer: 
A

Q:16) Who is the president of World Bank?

Answer: 
A

Q:17) With which group India join hands to develop new influenza vaccine?

Answer: 
B

Q:18) Which country will host Asion youth weightifting championships?

Answer: 
C

Q:19) What is the tagline of IPPB?

Answer: 
B

Q:20) Google launches new tools to target non-English speakers in India. What is the name of that tool.

Answer: 
B