Asian Games 2018 27 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for Asian Games 2018 exam

Q:1) How many medal India has achieved in Asian Games 2018.

15 gold medal is included
24 silver medal is included
30 bronz medal is included

Answer: 
C

Q:2) Who is the flog bearer of Indian party in the clossing ceremony.

Answer: 
A

Q:3) Amit Pangal has won gold medal in 18th Asian Games for

Answer: 
A

Q:4) Pranav Vardhan and Shivnath Sarkar have given India the gold medal in which competitions.

Answer: 
B

Q:5) Janson Johnson won the 1500 meter race in Asian Games after completing 3 minutes and 1.5 seconds of which medal.

Answer: 
C

Q:6) Which Indain has won the gold medal by getting 6026 in the women's Heptathlon competition.

* Burman is the first Indian player to win gold medal in this Asian Games.

Answer: 
A

Q:7) Which Indian has won silver in the 52 kg weight competition in Kurash (Wrestling form)

Also, in this competition, M.Y. Jadhav won bronze medal.

Answer: 
C

Q:8) Who become the first woman to win silver medal in Asian Games badminton tournament.

In this competition, Saina Nehwal has won a bronze medal.

Answer: 
B

Q:9) Which Indian player has won gold medal in men's 800 meter.

And in this competition, Jenson Jahnson has won the silver medal.

Answer: 
B

Q:10) Which Indian plyer has won gold medal in the Asian games Javelin throw competition.

India's first gold medal in the Asian Games, Javelin Throw contest, before, in 1982, Gureez Singh had won silver medal in the Delhi Asiad.

Answer: 
C

Q:11) Which Indian woman has won a silver medal in the 100m race in Asian Games?

Answer: 
C

Q:12) Indian renner Hima Das has won silver medal in how many meters race.

Answer: 
A

Q:14) Which medal has been won by Indian rowing team in Asian Games.

Answer: 
C

Q:15) Which medal is won by Indian male kabaddi team in Asian Games.

With this, Indian women's kabaddi team has won the silver medal.

Answer: 
B

Q:16) Rohan Bopana and Divij Sharan have won gold medals in men's singles competition.

Answer: 
A

Q:17) Which Indian shooter has won silver medal in the Double Trap competition of Asain Games.

Answer: 
B

Q:18) India has won the biggest win of 86 years by defeating which country in hocky.

India defeated Hong Kong 20-0

Answer: 
C

Q:19) Who is the first woman to win gold medal in Asian Games.

* Rahi Sarnobot of Maharashtra resident has won this medal 25 meter air pistal.

Answer: 
A

Q:20) Which player recived the first gold medal in shooting competition for India?

Answer: 
D