COPA monthly test 2017 30 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for COPA monthly test 2017 exam

Q:1) _______ event occurs when a form loaded into the memory.

Answer: 
A

Q:2) ____________ property is used in VB for maximize form at run time.

Answer: 
C

Q:3) An object data type can store ________ bytes.

Answer: 
C

Q:4) In Visual Basic the declaration of variable is done by ________ key word.

Answer: 
B

Q:5) The _______ is a tool used for both the input and out put purpose.

Answer: 
C

Q:6) MDI stands for.

Answer: 
A

Q:7) A variable is a name that is used to ________ value.

Answer: 
A

Q:8) _________ is the process of finding and removing errors.

Answer: 
C

Q:9) ________ is a method which moves the focus to the specified control or form.

Answer: 
A

Q:10) In Visual Basic a variable name cannot be more than________ characters.

Answer: 
A

Q:11) Visual Basic is a tool that allows you to develop application in ________.

Answer: 
B

Q:12) The _______ function in Excel VBA is used to prompt the user to enter a value?

Answer: 
C

Q:13) What is the Minimum range value for Integer?

Answer: 
B

Q:14) In VBA data type are :

Answer: 
C

Q:15) There are majorly how many types of Branching statements in VBA ?

Answer: 
B

Q:16) There are majorly how many types of control statements in VBA ?

Answer: 
B

Q:17) There are majorly how many types of loops in VBA ?

Answer: 
C

Q:18) A ________ is one or a combination of characters.

Answer: 
D

Q:19) What is the maximum range value for a byte?

Answer: 
C

Q:20) In Visual Basic how many types of data types are used .

Answer: 
A