COPA monthly test 2017 30 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for COPA monthly test 2017 exam

Q:21) IDE stand for .

Answer: 
B

Q:22) The default property for a label is ____________.

Answer: 
B

Q:23) The defult property for a text box control is ________.

Answer: 
A

Q:24) Programming has ________ types.

Answer: 
B

Q:25) Which of the following are the rules for naming a variable?

Answer: 
D

Q:26) In VBA ________ are areas allocated by the computer memory to hold data.

Answer: 
A

Q:27) What is the full form of UDF ?

Answer: 
B

Q:28) Option button is called as _________

Answer: 
A

Q:29) The version of scroll bar are_________

Answer: 
C

Q:30) VBA stands for?

Answer: 
B