COPA 1st SEMESTER Employability Skills 24 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for COPA 1st SEMESTER Employability Skills exam

Q:1) Correct sequnce of stages for problem solving are-

Answer: 
B

Q:2) Whcih of the following is correct grooming standard for ladies while attending business interviews?

Answer: 
A

Q:3) Which of the following is considered to be effective listening skill ?

Answer: 
B

Q:4) According to body language, crossed arms in front of the chest indicates-

Answer: 
A

Q:5) Which one is NOT the outcome of positive attitude?

Answer: 
C

Q:6) Which one is a barrier to speaking ?

Answer: 
C

Q:7) Verbal communication uses _____________.

Answer: 
C

Q:8) Fill in the blanks with proper reflexive pronoun. " She has hurt ______________.

Answer: 
B

Q:9) Fill in the blanks with proper interrogative adjective-

Answer: 
A

Q:10) A program that infects other program by modifying them is called-

Answer: 
A

Q:11) The horizontal lines in an excel sheet are known as-

Answer: 
D

Q:12) The full form of CV is-

Answer: 
D

Q:13) Which of the following is a web browser?

Answer: 
C

Q:14) LAN stand for-

Answer: 
B

Q:15) The shortcut command to open a new excel sheet is -

Answer: 
A

Q:16) The command to permanently delete a folder from computer is-

Answer: 
C

Q:17) To shut down the computer correctly-

Answer: 
C

Q:18) Good ________. The time is 10AM.

Answer: 
A

Q:19) The earth goes _______ the sun.

Answer: 
C

Q:20) My name _______ Harish Uniyal. I am a student .

Answer: 
B