Current Affairs upto Dec 2017 49 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for Current Affairs upto Dec 2017 exam

Q:1) The Hockey World League HWL 2017 finals is being held in which stadium of India

Answer: 
C

Q:2) The state government of Chhattisgarh has passed an order to ban the bursting of crackers in 6 cities of the state to con

Answer: 
D

Q:3) What was the theme of the 2017 World AIDS Day

Answer: 
A

Q:4) Who among the following has recently been appointed as the UN Environment's Goodwill Ambassador for India

Answer: 
B

Q:5) Recently the National Observer for Indian boxing resigned from the position for still being an active national camper. N

Answer: 
A

Q:6) Who has won the Best Actor Female Award at the 48th International Film Festival of India IFFI2017

Answer: 
D

Q:7) In its recent meeting the Union Cabinet has approved setting up of National Nutrition Mission NNM. The total 3 years bud

Answer: 
B

Q:10) Who is the author of the English novel 'Two'

Answer: 
A

Q:11) Saraswati Tripathy who passed away recently was the prominent Gandhian and freedom fighter of which state

Answer: 
A

Q:12) The 18th Hornbill festival 2017 has started in which state

Answer: 
B

Q:13) What is the theme of 2017 World AIDS day WAD

Answer: 
D

Q:14) The Amchang Wildlife Sanctuary AWS is located in which stateUT

Answer: 
D

Q:15) Which Indian Armed Force has conducted the regional level marine oil pollution response exercise 'Clean Sea2017'

Answer: 
D

Q:16) Which city hosted the 15th edition of the Hindustan Times Leadership Summit HTLS

Answer: 
C

Q:17) Which film has won the Golden Peacock award for the Best Film at the International Film Festival of India IFFI2017

Answer: 
A

Q:18) Who has inaugurated the 7th edition of 'Kathakar – International Storytellers Festival

Answer: 
B

Q:19) The combined military exercise 'Ajeya Warrior 2017' has started between India and which country

Answer: 
D

Q:20) This city will host the 15th edition of the Hindustan Times Leadership Summit.

Answer: 
C