10th Class Science HP Board 9 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for 10th Class Science HP Board exam

Q:1) Who discovered double fertilisation

Answer: 
C

Q:2) Pellagra is caused due to the deficiency of

Answer: 
B

Q:3) X-ray is used in

Answer: 
A

Q:4) Chlorophyll contains

Answer: 
D

Q:5) The minimum distance of distinct vision for a person is

Answer: 
B

Q:6) Which of the following electrolyte is used in dry cell

Answer: 
A

Q:7) How many ATP molecules are formed in anaerobic respiration

Answer: 
C

Q:8) The maximum rate of photosynthesis is obserbed in

Answer: 
A

Q:9) Formation of Curd is

Answer: 
B