CBSE Class 9 Science Learning 15 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for CBSE Class 9 Science Learning exam

Q:1) What is the exclusive marine phylum

Answer: 
A

Q:2) The mode of nutrition in fungi

Answer: 
B

Q:3) What is not possessed by bacteria

Answer: 
D

Q:4) What does Arthropod means

Answer: 
D

Q:5) What is not poisoning among these

Answer: 
D

Q:6) The excretory system in annelids is consisted of tubes called

Answer: 
C

Q:7) Which sub group in plant kingdom produces flowers

Answer: 
A

Q:8) Choose the vascular plants out of these

Answer: 
D

Q:9) In which organism flame cells form the excretory system

Answer: 
A

Q:10) Which of the these are found filamentous

Answer: 
A

Q:11) What does a bacteria lack

Answer: 
A

Q:12) What is the mode of nutrition in bacteria

Answer: 
C

Q:13) What is the phylum of Octopus

Answer: 
B

Q:14) In which the reproductive organs are hidden

Answer: 
A

Q:15) Which phylum of animals is also called flatworms

Answer: 
C

CBSE Class 9 Science Learning Overview

Sample MCQ collection for class 9th science subject.

Exam Group: 
Total Questions: 
15
Central Board of Secondary Education. केंद्रीय माध्यमिक शिक्षा बोर्ड

CBSE exams

CBSE articles