HP TET TGT ARTS 2016 133 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for HP TET TGT ARTS 2016 exam

Q:21) He said, I am playing chess".

Answer: 
C

Q:22) Sita had finished her work.

Answer: 
A

Q:23) He is watching me.

Answer: 
B

Q:24) Who called me?

Answer: 
D

Q:25) He reads a newspaper.

Answer: 
C

Q:26) He was married__________ the early ago of twenty:

Answer: 
C

Q:27) The child is sitting ________ his mother:

Answer: 
D

Q:28) His father is a man ________ high principles:

Answer: 
A

Q:29) Gargi killed the snke ________ a gun:

Answer: 
C

Q:30) The house is __________ the trees:

Answer: 
B

Q:31) The meaning of " Kleptomania " is:

Answer: 
C

Q:32) Plural of ' Piano' is:

Answer: 
B

Q:33) A jaundiced eye:

Answer: 
D

Q:34) To keep at an arm's lenght:

Answer: 
B

Q:35) Study of Earthquake is called :

Answer: 
C

Q:36) The story of a person's life written by himself:

Answer: 
B

Q:37) An elderly unmarried woman:

Answer: 
A

Q:38) Operant conditioning is associated with:

Answer: 
B

Q:39) 'TRIAL & ERROR' theroy of learning was given by:

Answer: 
B

Q:40) Pituitary gland is known as :

Answer: 
C