Visual Basic Question Monthly COPA Test 2017 29 Questions Start Quiz

Advertise Here

Questions for Visual Basic Question Monthly COPA Test 2017 exam

Q:21) How can you add a comment in a JavaScript?

Answer: 
A

Q:22) How does a "for" loop start?

Answer: 
C

Q:23) How many different kind of loops are there in JavaScript?

Answer: 
B

Q:24) How do you write a conditional statement for executing some statements only if "i" is equal to 5?

Answer: 
A

Q:25) How many different kind of conditional statements are there in JavaScript?

Answer: 
C

Q:26) How do you create a function?

Answer: 
A

Q:27) How do you write "Hello World" in an alert box?

Answer: 
A

Q:28) Who develop the Java Script language?

Answer: 
D

Q:29) What is the correct JavaScript syntax to write "Hello World"?

Answer: 
B